We stellen ons graag even voor

Wie zijn wij

EcoLibrium is sinds 2011 actief in de duurzame energiesystemen. EcoLibrium staat voor ECOlogisch en ECOnomisch equilLIBRIUM, ofwel ecologisch en economisch evenwicht. We willen de CO2 footprint terugdringen door particulieren, instellingen en MKB bedrijven te helpen bij de overgaan naar duurzame energiesystemen. Er zijn veel mogelijkheden om om duurzame energie in te zetten, zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en laadpalen.

Wij zijn een totaaloplosser, van advies tot volledige installatie en onderhoud. EcoLibrium helpt u met een goed advies en we installeren de systemen ook zelf. Zo helpen we u om meer duurzame elektriciteit en warmte te gaan gebruiken, zodat we een nieuw “eco”-librium bereiken waarbij u de aarde beter achterlaat voor de volgende generatie en waarbij u geld bespaart. We werken met kwaliteitsproducten, die langer meegaan (beter voor het milieu) en betere garantie (beter voor u) bieden. We werken met onze eigen monteurs.

Waar zitten wij?

Wij zijn gevestigd in Barneveld en actief in de regio (Utrecht, ’t Gooi, Amersfoort, Flevoland, Veluwe, Arnhem, Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug). Mocht u buiten deze regio wonen, is dit geen probleem. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Werkwijze

Ecolibrium ondersteunt u in de keuze en realisatie van uw nieuwe energievoorziening. Vanaf het initieel advies, via uitvoering tot en met service en onderhoud hepen wij u, volgens een gestructureerd proces.

1. Advies en keuze
We voeren met u een adviesgesprek waarin we uitleggen welke mogelijkheden er zijn om uw energievoorziening te verduurzamen en wat dat voor u in de praktijk betekent. Daarbij rekenen we u direct uit wat uw opbrengsten zijn ten opzichte van de investering.

2. Opdrachtbevestiging 
Als we de werkzaamheden voor u mogen uitvoeren, starten we de montage op. In principe wordt de afspraak voor de montage direct door de adviseur met u ingepland. Intern worden materialen besteld en uw montageploeg ingepland. We sturen u tevens een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken en instructies voor de voorbereiding op uw nieuwe systeem. Wilt u uw BTW terugvragen, dan moet de te naamstelling (inclusief voornaam of voorletters) exact overeenkomen met de naamstelling bij uw elektracontract. We willen u verzoeken dat goed te controleren.

3. Facturatie
We factureren de materialen voorafgaand aan de montage. Deze factuur voldoet u uiterlijk twee weken voor de montagedag. Voor de overige kosten, montage, ontvangt u na de montage de tweede factuur. Deze tweede factuur betaalt u als alle werkzaamheden naar wens zijn verlopen en uw systeem operationeel is.

4. Agenda montagedag
We sturen u bij de eerste factuur een toelichting over de montagedag. Zo bent u goed voorbereid en dat voorkomt verrassingen.

5. Montage en monitoring
Bij de start nemen onze monteurs de dag met u door. Aan het eind van de dag geven we u een uitleg van het systeem. Binnen vijf werkdagen wordt uw monitoring ingeregeld, zodat u uw opbrengst kan volgen.

6. Nazorg en BTW-teruggave
We nemen contact met u op om te controleren of de werkzaamheden naar wens zijn afgehandeld. U kunt ook benaderd worden voor een evaluatie. We voeren evaluaties uit om van te leren en ons verder te verbeteren. Daarnaast staan we natuurlijk voor u klaar als u vragen heeft.

Nadat de werkzaamheden gereed zijn, kunt u de BTW terugvragen.

Experience centre

EcoLibrium beschikt over een eigen experience centre, waar u onze zonnepanelen, zonneboiler en warmtepompen kunt zien en ervaren. Wilt u een afspraak maken laat dan een bericht achter. Wij ontvangen u graag.

"*" geeft vereiste velden aan