Vraag een offerte aan

Offerte zonnepanelen

EcoLibrium plaatst al ruim 10 jaar zonnepanelen particulieren, bedrijven en instellingen. We zijn leverancier van zonnepanelen en monteren zowel op plat dak, als schuine daken zonnepanelen. Voor schuine daken loopt onze ervaring uiteen van pannendaken en leien tot golfplaten en staaldaken. Op basis van onze kwaliteit en service is EcoLibrium voor Solarwatt de voorkeursinstallateur voor regio Barneveld en Amersfoort.

Merken panelen waarmee wij werken

SolarWatt: Duitse glas-glas zonnepanelen met 30 jaar product garantie en een vermogensgarantie van 87% na 30 jaar.

Sunpower Performance: Amerikaanse zonnepanelen met 25 jaar product garantie en een vermogensgarantie van 85,5% na 25 jaar.

Sunpower Maxeon: Amerikaanse zonnepanelen met 40 jaar product garantie en een vermogensgarantie van 88,3% na 40 jaar (voor panelen, die geplaatst zijn na 1 januari 2022).

Q-cells: Duits -Koreaanse zonnepanelen met 12 jaar product garantie en een vermogensgarantie van 85% na 25 jaar.

Offerte aanvragen voor panelen

Het is beter om te kijken naar de prijs/kosten van het totale systeem, inclusief montage. Wij kunnen daarom niet zeggen hoeveel solarwatt panelen gaan kosten. Op basis van onze projecten bij particulieren van afgelopen 3 jaar zijn de meeste opdrachten voor aankoop en monteren van zonnepanelen gemiddeld tussen € 4.000,- tot € 7.000,-

Neem contact met ons op!

Wilt u weten hoeveel de kosten van panelen zijn? Dan kunt u het beste een offerte opvragen. Dit doet u met behulp van één van onze adviseurs. Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
Ik wens advies over*