Opbrengst zonnepanelen

Op deze pagina brengen we de opbrengsten en garanties in kaart van de zonnepanelen die wij aanbieden.

  • SolarWatt: Duitse glas-glas zonnepanelen met 30 jaar product garantie en een vermogensgarantie van 87% na 30 jaar.
  • Sunpower Performance: Amerikaanse zonnepanelen met 25 jaar product garantie en een vermogensgarantie van 85,5% na 25 jaar.
  • Sunpower Maxeon: Amerikaanse zonnepanelen met 40 jaar product garantie en een vermogensgarantie van 88,3% na 40 jaar (voor panelen, die geplaatst zijn na 1 januari 2022).
  • Q-cells: Duits -Koreaanse zonnepanelen met 12 jaar product garantie en een vermogensgarantie van 85% na 25 jaar.

Een vergeten element bij kiezen voor zonnepanelen is de omvormer, die de stroom van de zonnepanelen omvormt naar elektra die u weer kunt gebruiken. Deze omvormers zijn er in alle soorten en maten, met verschillende prijsklasse.

zonnepanelen

Kwaliteit omvormers

EcoLibrium kiest voor kwaliteit en werkt daarom alleen met omvormers van Solar Edge en SMA. Beide merken omvormers storen niet of nauwelijks op netwerken, zoals WIFI of C2000 (hulpdiensten).

Bij beide heeft u een eigen portal om de opbrengst van uw panelen op uw telefoon of computer te kunnen bekijken. Beide merken hebben een goed intern veiligheidssysteem. Als er in het systeem iets afwijkt van wat gebruikelijk is, geven ze een signaal of schakelen ze af. Hiermee kan kortsluiting of erger worden voorkomen.

zonnepanelen op dak

Vraag advies aan één van onze adviseurs

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
Ik wens advies over*

Vacature Installatiemonteur warmtepompen
Werken bij

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je meer leren over de techniek van de toekomst zoals warmtepompen?

Lees meer..
Beddenspeciaalzaak heeft Sunpower Zonnepanelen
Referenties

Bij deze beddenspeciaalzaak was de opdracht om 1) het eigen elektriciteitsverbruik te compenseren en 2) een systeem aan te leggen wat goed met schaduw om […]

Lees meer..
Zonnepanelen woningen, Hilversum
Referenties

Voor bouwbedrijf A. Huurdeman we vanaf het concept tot de realisatie meegedacht over de installatie van zonnepanelen op twee blokken woningen. De woningen zijn voorzien […]

Lees meer..