Ruim 30.000 Wattpiek voor 28 zorgappartementen

Ruim 30.000 Wattpiek voor 28 zorgappartementen

Vorige week was de oplevering van een gebouw met 28 appartementen voor mensen met de indicatie licht verstandelijke beperking opgeleverd. Het gebouw maakt deel uit van woon-zorgcomplex Dennendal van de stichting Reinaerde.

In opdracht van Bouwbedrijf A. Huurdeman B.V.  en in samenwerking met InstallatieTechniek Hevel mochten wij de zonnepanelen verzorgen. De zonnepanelen hebben een vermogen van ruim 30.000 Wattpiek en zijn van Solarwatt. Dank voor de opdracht en de fijne samenwerking. We wensen de bewoners een mooi een duurzaam thuis.

Ook geïnteresseerd in zonnepanelen bij u thuis, op uw bedrijf of bij uw school of zorggebouw; kijk dan op onze site bij zonnepanelen.

Vacature Installatiemonteur warmtepompen
Werken bij

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je meer leren over de techniek van de toekomst zoals warmtepompen?

Lees meer..
Beddenspeciaalzaak heeft Sunpower Zonnepanelen
Referenties

Bij deze beddenspeciaalzaak was de opdracht om 1) het eigen elektriciteitsverbruik te compenseren en 2) een systeem aan te leggen wat goed met schaduw om […]

Lees meer..
Zonnepanelen woningen, Hilversum
Referenties

Voor bouwbedrijf A. Huurdeman we vanaf het concept tot de realisatie meegedacht over de installatie van zonnepanelen op twee blokken woningen. De woningen zijn voorzien […]

Lees meer..