Warmtepompen geïnstalleerd en "Warmtepomplijst"

Warmtepompen geïnstalleerd en “Warmtepomplijst”

Onlangs hebben we nog twee warmtepompen geplaatst. De ene staat buiten met Climeleon omkasting voor geluidsreductie.  De andere is onderdeel van een complete verduurzaming, met warmtepomp van Atlantic en zonnepanelen van Solarwatt en omvormer van SMA Solar.

Sinds de hogere energierekening krijgen we heel veel vragen over warmtepompen. Helaas zijn leveringscondities en prijzen voor veel typen warmtepompen (zowel all-electric, als hybride) momenteel onduidelijk. Het lijkt erop dat de meeste warmtepompen pas na de zomervakantie weer leverbaar zijn. Nu al een afspraak maken. Een afspraak om met u de mogelijkheden te bespreken, heeft dus niet veel zin. Want we kunnen u nu geen zekerheid geven. Dat is heel vervelend. De hele sector kampt hiermee. Maar we gaan niet stilzitten. We hebben een “warmtepomplijst” voor geïnteresseerden. Mensen op de lijst houden we periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen.

Warmtepomp met Climeleon
Warmtepomp Atlantic

Plekje op onze Warmtepomplijst?

Zodra we meer duidelijkheid hebben over de leveringscondities en prijzen, gaan we met de mensen op de lijst (met voorrang) in gesprek. We verwachten vanaf mei dit jaar. Bent u geïnteresseerd in een adviesgesprek over warmtepompen, stuur dan een mail naar info@ecolibrium.nl of vul het contactformulier in. U krijgt dan een plek op de “warmtepomplijst” en we komen dan graag langs voor een adviesgesprek.

Direct een adviesgesprek

Vrijblijvend met onze adviseurs in gesprek over de mogelijkheden?